З 6 по 8 липня 2018 року в м. Жовті Води проходила місіонерська конференція “MISSION 28:19”

З 6 по 8 липня 2018 року в м. Жовті Води проходила місіонерська конференція “MISSION 28:19”, на яку з’їхалися місіонерські команди з різних церков, міст та країн світу. На цій конференції була присутня також і місіонерська команда церкви «Відродження» м. Кропивницький (Кіровоград), на чолі з пастором церкви Андрієм Юрченко.

Під час конференції відбулося святкування 25-ї річниці відкриття міжнародної місії “MISSION 28:19” в Україні. Головною метою “MISSION 28:19” є розповсюдження Євангелія по всій землі, згідно Мф. 28:19 «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа…». На цій конференції представники різних місіонерських команд ділилися своїм досвідом та особливостями служіння в різних регіонах України та в інших країнах світу.

Після закінчення конференції “MISSION 28:19” всі місіонерські команди, об’єднавшись, продовжили служіння благовістя ще протягом двох тижнів в м. Жовті Води, м. П’ятихатки, м. Вінниця та Вінницькій області.

Під час цього крусейду відбулося багато різних заходів: відвідування хворих людей в лікарнях, прибирання території парку, служіння людям словом підбадьорення та молитвою, євангелізаційні служіння для дорослих та дітей.

Особливу увагу приділяли дітям, бо вони - наше майбутнє! Для них було багато приємних та корисних розваг: батут, ходулі, солодка вата, створення власноруч різноманітних цікавих виробів, подарунки, пісні, цікаві постановки та багато іншого. Діти були в захваті, задоволені та щасливі! Як і самі благовісники. Бо вони змогли передати дітям частинку Божої любові, подарувати радість, і найголовніше, поділитися Словом Божим.

Під час всіх цих заходів сотні дорослих та дітей почули Євангеліє і декілька десятків людей відкрили свої серця для Бога! Слава Господу нашому Ісусу Христу! І велика подяка всім благовісникам за їх служіння!


Останні новини

Відео