Піщанобрідська спеціальна ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів була місцем проведення чергового дитячого табору, організованого Фондом «Мир і добробут»

Піщанобрідська спеціальна ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів (с. Піщаний Брід, Добровеличківський район, Кіровоградська область) була місцем проведення чергового дитячого табору, організованого Фондом «Мир і добробут». Цього разу з 3 по 10 червня в селі Піщаний Брід на базі місцевого дитячого інтернату проводився дитячий табір «Colourland».

Упродовж тижня діти навчалися біблійним принципам та отримали багато позитивних емоцій, беручи участь в захоплюючих уроках, іграх і конкурсах з призами. Всі ми хотіли, щоб діти занурилися в атмосферу добра й любові і були в цій атмосфері протягом усього тижня, – поділився своїми враженнями Юрій Демидов, голова правління регіонального відділення фонду «Мир і добробут». – Нам це вдалося. Це був дуже гарний початок для чогось набагато більшого.

У проведенні табору також взяли участь волонтери з християнських церков «Перемога» (Кропивницький), «Церкви Святого Варнави» (Київ) та інш. Піщанобрідська школа-інтернат також отримала від спонсорів табору допомогу. Зокрема, зусиллями спонсорів та волонтерів було відремонтовано душові, зроблено тенісний стіл, надано будматеріали тощо.


Останні новини

Відео