Фестиваль сім‘ї «Щаслива родина – міцна Україна» та Хода за традиційні християнські сімейні цінності відбулися сьогодні в Кропивницькому

У Кропивницькому в рамках Міжнародного руху «Тиждень подружжя» сьогодні відбувся Фестиваль сім‘ї «Щаслива родина – міцна Україна», а також Хода за традиційні християнські сімейні цінності.

Люди виступили за зміцнення принципів традиційної сім'ї, встановлених Богом: тато й мама. Тільки так в країні будуть повноцінні діти, здорове суспільство, місто, буде Україна!

Небайдужі до принципів традиційної християнської сім‘ї пройшли від пам‘ятника Янголу-охоронцю по Великій Перспективній до перехрестя з вулицею Дворцовою та далі повз будівлю Кіровоградської ОДА до парку «Ковалівський», роздаючи святкові кульки перехожим, водіям призупинених транспортних засобів, поліцейським тощо. На чолі колони йшов муніципальний духовий оркестр.

У парку на всіх очікувала багатобарвна програма: ігри для дітей та підлітків, романтичні локації для подружь, фотозони, спортивні змагання, конкурси, ляльковий театр, багато подарунків та святковий концерт.

Олег Соловйов, один з ідейних організаторів Фестивалю сім'ї в Кропивницькому: «Війна проходить не лише за територіальну цілісність на сході України, але також і за наші родини. 60 відсотків шлюбів в Україні розриваються. З різних причин діти ростуть без батьків. Ми хочемо, щоб наш фестиваль був не тільки місцем, де ми могли б повеселитися і приємно провести час, але і щоб ми могли замислитися про свої родини, на скільки вони цінні і дороги для нас».

Микола Литвин, пастор церкви «Жива надія»: «Сьогодні ми доводимо очевидні речі, що сім'я – це тато, мама і діти. Принаймні чоловік і дружина, чоловік і жінка. Чомусь сьогодні нам треба це відстоювати».


Останні новини

Відео