Перший Кропивницький молитовний сніданок (фоторепортаж)

Перший Кропивницький молитовний сніданок відбувся сьогоднішнього ранку у фойє обласної філармонії. На цей перший у Кропивницькому молитовний сніданок зібралися представники релігійних конфесій Кіровоградської області, деякі народні депутати та представники обласної та міської рад, керівники мас-медіа Кропивницького, військовослужбовці 3-го полку спецпризначення імені Святослава Хороброго, громадські активісти та інш. Загалом були присутні близько півтори сотні осіб.

Вели молитовний сніданок один із ініціаторів заходу народний депутат України Олександр Горбунов, а також заслужена артистка України Анжеліка Рудницька, які виступили зі вступним словом.

Також до присутніх звернулися лідері різних релігійних конфесій Кіровоградщини, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, військовослужбовці, народні депутати. Під час молитовного сніданку проводилися спільні молитви, зокрема за мир в Україні. А камерний оркестр “Концертіно” та студія вокального мистецтва "Антарес" продемонстрували присутнім свою майстерність.

Координатор регіональних молитовних сніданків в Україні Віталій Орлов висловив побажання представникам влади бодай раз на місяць збиратися в своїх адміністраціях та управліннях для того, щоб читати Святе Письмо та молитися.

Наприкінці сніданку відбулась спільна молитва лідерів дев'яти конфесій Кіровоградської області. Після цього пролунав церковний гімн України «Боже великий, єдиний» у виконанні хору, зведеного з представників конфесій Кіровоградщини.


Останні новини

Відео