Всеукраїнський благодійний Фонд «Мир і добробут» в Кіровоградській області спільно з Фондом «Орфан Едьюкейшн Клаб Україна» провели дитячий табір у селі Піщаний Брід

Всеукраїнський благодійний Фонд «Мир і добробут» в Кіровоградській області спільно з Фондом «Орфан Едьюкейшн Клаб Україна» провели з 3 по 9 червня дитячий табір у селі Піщаний Брід. Табір, що завершився сьогодні, Фондом «Мир і добробут» організовується вже друге літо поспіль разом із волонтерами, які приїхали до табору з Кіровоградської та Київської областей, на базі Піщанобрідської спеціальної ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів Добровеличківського району Кіровоградської області.

Кожного дня з ранку до вечора протягом усього тижня проводилися захоплюючі дитячі ігри, завдання, конкурси тощо. Дітям дуже сподобався пікнік, а також бананова, зелена, капелюшна, газетна та інші програми. Серед дитячих завдань було вивчити певні місця з Біблії. А за хорошу поведінку діти мали можливість на своєрідному ярмарку отримати додаткові призи. Також усі діти отримали взуття та дитячий одяг, які було вибрано окремо для кожної дитини.

Особливою увагою всіх дітей було удостоєно силове шоу «Дай Бог здоров'я» спортивного клубу «Viktory» від християнської церкви «Перемога» (місто Кропивницький) і подальша ігрова програма, в якій взяли участь абсолютно всі діти дитячого табору.

І не лише діти Піщанобрідського інтернату, а й всі волонтери отримали величезне задоволення від спілкування з дітьми та перебування у таборі.


Останні новини

Відео