У Кропивницькому відбулася Пасхальна реконструкція «Відтворення пасхальних подій. Розп'яття та воскресіння спасителя Христа»

У Кропивницькому відбулася Пасхальна реконструкція «Відтворення пасхальних подій. Розп'яття та воскресіння спасителя Христа». Сьогоднішнє дійство проходило майже 50 хвилин, почавши від площі, що перед міськвиконкомом, далі ходою, закінчивши дію на площі Героїв Майдану.

У виставі взяли участь артисти церков «Жива надія», «Перемога», «Відродження», «Світло миру» та інших євангельських церков Кіровоградщини. Минулого року вже було проведено аналогічну реконструкцію, яка всім дуже сподобалася. Цьогорічна постановка теж зібрала багато глядачів, які ледь по-справжньому не тіснили акторів під час спектаклю вже від самого його початку. І тим самим, напевно, вистава вийшла ще більш реалістичнішою та ще більш схожою на реальні події, які відбулися два тисячоліття тому – розп'яття та воскресіння спасителя нашого Ісуса Христа.

Наприкінці пасхальної реконструкції до присутніх людей зі Словом звернувся пастор церкви «Жива надія» Микола Литвин. Після вистави на глядачів очікував святковий концерт.

Ця вулична театральна постанова покликана відобразити історичні події із життя Ісуса Христа, а саме приурочені Пасхальним подіям сцени розп'яття та воскресіння, дати можливість громадянам усвідомити історичну та духовну важливість цих подій, переосмислити ідею Пасхальних свят.

З терпінням очікуємо на Пасхальну реконструкцію наступного року.


Останні новини

Відео