Силове шоу «Дай Бог здоров'я» від християнської церкви «Перемога» завітало до дитячого табору, що проводиться Фондом «Мир і добробут»

Силове шоу «Дай Бог здоров'я» спортивного клубу «Viktory» від християнської церкви «Перемога» (Кропивницький) завітало сьогодні до дитячого табору, що цього тижня проводиться Фондом «Мир і добробут» в Кіровоградській області на базі Піщанобрідської спеціальної школи-інтернату. Діти з захопленням спостерігали за вправа у виконанні чемпіона світу та Європи з гирьового спорту Сергія Шевченка, а також його команди. Особливо незабутні враження вихованці інтернату отримали від вправ із палаючими гирями. Закінчувалося шоу під невеличка дощем, проте жоден з глядачів не залишив шоу до його закінчення. Після силового шоу двоє з членів команди «Viktory» виконали дітям християнський реп.

Далі на всіх дітей табору очікувала тривала ігрова змагальна програма з дартсу, настільного хокею, фрісбі та ін. Переможці отримай призи від спортивного клубу «Viktory» та Фонду «Мир і добробут».

Християнський спортивний клуб «Viktory» функціонує при реабілітаційному центрі «Альянс Перемоги». Клуб популяризує віру в Бога й здоровий спосіб життя. У Кіровоградській області працює мережа реабілітаційних центрів «Альянс Перемоги», де люди проходять реабілітацію, займаються спортом, служать Богу.


Останні новини

Відео