Християнський хор «Master’Singers» зі штату Арканзас під керівництвом Ларрі Грейсона вперше співає в Кропивницькому

Християнський хор «Master’Singers» зі штату Арканзас під керівництвом Ларрі Грейсона та за участю євагелиста Майкла Готта вперше співає в Кропивницькому. Концертний вечір духовної хорової музики відбувається в обласній філармонії.

Хор з Арканзасу виконує твори у стилі спірічуелс та ґоспел у супроводі оркестру. Керівник хору та диригент – Ларрі Грейсон. Музиканти та співаки з різних місць Арканзасу разом уже багато років час. Кожного року долучаються нові хористи. Цього разу учасники хору спеціально вивчили деякі фрагменти пісень українською мовою. 77 учасників за власні кошти прилетіли до України (загалом хор налічує понад 200 осіб віком від 20 до 70 років).

Це вже чергове турне «Master’Singers» Україною, але до Кропівницького хор співає вперше. Також цього року хор відвідав Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Біла Церква та Черкаси. Разом із хором до України завітав баптистський проповідник Майкл Готт, який є керівником благодійної організації MGI. Майкл Готт уперше побувавши в Україні пів століття тому, 1967-го року.

Кожен бажаючий сьогодні отримав у подарунок диск із записами пісень хору.


Останні новини

Відео